Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Facebook Page
  • Yahoo! Messenger ID
EVY's Cleaning Atunci cand sanatatea si confortul conteaza!

 

Servicii Curatenie

Companie cu capital romano-german, care ofera pietei din Romania servicii  de calitate la nivelul standardelor europene.

Misiunea EVY’s Cleaning

Suntem o companie de incredere, care pune pe primul loc sanatatea si confortul clientilor.

Viziunea EVY’s Cleaning

Ne dorim sa fim o organizatie profesionista sub toate aspectele, o organizatie care sa fie prima alegere pentru oamenii care doresc sa protejeze sanatatea si confortul familiei sau a colegilor de munca.
Vrem sa obtinem acest lucru prin:

1. Perfectionarea continua a angajatilor nostrii, si obtinerea unui avantaj competitiv pe baza competentelor si cunostintelor noastre.
2. Crearea unui mediu de lucru care încurajeaza spiritul de echipa, comunicarea deschisa si gandirea proceselor.
3. Sa oferim servicii de inalta calitate; datorita imaginii noastre, sa detinem o cota de piata importanta în piata de servicii de curatenie din Bucuresti.

Recunoasterea oficiala a calitatii serviciilor noastre, a orientarii spre satisfactia clientului si protectiei mediului a fost obtinuta prin certificarea sistemului de management al calitatii/ mediului de catre TUV Austria Romania care este si beneficiar al serviciilor companiei noastre.

Valori esentiale EVY’s Cleaning

Integritate: Integritatea nu este niciodata compromisa.

Placere si pasiune: Sa lucram cu oameni devotati, oameni a caror implicare si pasiune pentru ceea ce fac îi ajuta sa obtina performante superioare în tot ce întreprinde compania noastra pentru clienti.

Orientarea catre client: Ascultam continuu ce spun clientii nostrii pentru a putea satisface si chiar depasii asteptarile lor legate de calitate. Clientul este centrul a tot ceea ce facem.

Siguranta si încredere: Sa fim cunoscuti ca cea mai sigura si de încredere companie de cleaning.

Certificari companie

In iulie 2008, Evelyn Management SRL a obtinut, din partea unui organism de certificare acreditat, certificarea Sistemului de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001.

In august 2009, Evelyn Management SRL a fost certificata si conform standardului ISO 14001 pentru Sistemul de Management de Mediu.

Aceasta este o etapa esentiala in demersul conducerii companiei si al intregului personal de imbunatatire continua a calitatii produselor si serviciilor oferite, spre satisfactia deplina a clientilor sai, prin aplicarea celor 8 principii de management al calitatii care stau la baza standardului ISO 9001:

- Orientare catre client;
- Leadership;
- Implicarea salariatilor;
- Abordarea bazata pe proces;
- Abordarea manageriala bazata pe sistem;
- Imbunatatirea continua;
- Abordarea luarii deciziilor pe baza de fapte;
- Relatii reciproc avantajoase cu furnizorii.

Certificarea conform standardului ISO 14001 reprezinta rezultatul eforturilor facute de Evelyn Management SRL pentru controlarea impactului activitatilor, produselor si serviciilor asupra mediului inconjurator; si pentru imbunatirea continua a performantei in domeniul protectiei mediului.