Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Facebook Page
  • Yahoo! Messenger ID
EVY's Cleaning Atunci cand sanatatea si confortul conteaza!

 

EVY Stie Tot: Tapiteria

Apeland la firma noastra curatarea tapiteriilor de piele sau textile nu mai este o problema de nerezolvat. Aspiratoarele profesionale, personalul bine pregatit si solutiile  eficiente fac ca toate petele sa dispara intr-un timp foarte scurt.

Pentru o curatare-spalare eficienta folosim detergenti  biodegradabili care nu ataca tesaturile, culorile sunt din nou stralucitoare, suprafata este revigorata si parfumata, iar fibrele textile sunt intarite.


Metodele noastre prezinta numai avantaje:

  • Uscarea rapida a tapiteriei
  • Inlaturarea mirosurilor neplacute
  • Intarirea fibrelelor textile, revigorarea si redarea culorilor initiale
  • Folosirea unor produse ecologice ce nu dauneaza sanatatii

 

Metode clasice de curatat tapiseria

Pentru curatarea petelor vechi, amestecati 2 linguri de sare cu 50 ml de alcool si 100 ml de apa. Aplicati solutia cu un burete bine stors. Puteti folosi si neofalina aplicata direct pe pata. Lasati sa actioneze cca. doua ore, dupa care periati. Efectuati aceasta "operatie" numai intr-o camera cu geamul deschis. Nu uitati insa ca, inainte de curatarea tapiseriei, sa aspirati bine fotoliile si canapelele.


Tapiseria din stofa se curata energic cu o perie de haine inmuiata intr-o solutie de sapun cu apa calda sau intr-o solutie de bucatarie (4 lingurite) in spirt medicinal (5 lingurite), la care se adauga apa rece. Dupa curatare, suprafata tatata sa sterge de cateva ori cu o carpa umezita in apa rece (bine stoarsa), apoi cu o carpa uscata.